Médiamegjelenéseink

ATV - A nap híre Simon Andrással
A műsor vendégei Tétényi Éva építész, Benyó Rita riporter, ATV Heti Napló és Böcskei Balázs politikai elemző, IDEA Intézet. A témák: Megszavazták a Sargentini-jelentést, Orbán: Marad a cafeteria, Pártot alapít Toroczkai László, Air Race: Tarlós nem enged több zűrzavart

Népszava - Nők a szalag mögött
Az áprilisi választás után nemcsak az ellenzéki pártoknak kell (ismét) feltenniük a kérdést, hogyan tovább a „NER”-ben, hanem az érdekvédelem területén is paradigmát kell váltani. Iskolás kiindulópont, de minden új stratégia felvázolása előtt érdemes szembenézni azzal, hol tartanak ma a szakszervezetek, ezen belül is hol tart a nők érdekvédelme. Hiszen ha van szakpolitikai terület, amely a jövőben visszatérően napirenden lesz, úgy a nőkkel, az anyasággal, a szűkebb és tágabb értelemben vett családpolitikával kapcsolatos kérdések mindenképpen. 

Népszava - Átszavazás és politikai tudás
Az ellenzéki politikus tételmondata ismert: Orbán rendszere leváltható. Ez az egy cél hivatott szentesíteni azokat az eszközöket, amelyek Schrödinger macskájaként bár benne „állnak” a magyar politikai rendszerben, az éppen aktuális választásokhoz közeledve azonban időről időre megmutatják akár saját idegenszerűségüket is.

24.hu - Orbán középosztálya, kampányra fel!
Amíg tavalyi évértékelőjében Orbán Viktor főként a globalisták és a liberális demokrácia bukását helyezte beszédének középpontjába, addig az idei tartalmát már nem a Nyugat politikájának kudarca feletti győzelmi tánc felszabadultsága, hanem a liberális demokrácia értékeivel szembeni harc folytatásának ódiuma, és Európa iszlamizálódásának víziója határozta meg.

ATV - Böcskei: az LMP veszélyben van
Karácsony Gergely személyén múlik az MSZP jövője, ismertségét, népszerűségét tekintve nincs félnivalója az MSZP-nek a 10-tól- vélekedett Böcskei Balázs az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.